top of page

Élmény minden cseppben

Vállalkozásom célja, hogy a debreceni fogyasztók megismerjék a gyümölcspárlatok különleges világát és átéljék azt az élményt, amit egy gondosan elkészített pálinka elfogyasztása nyújt. A pálinka készítés lényege az aromavadászat, tehát megtalálni a legízletesebb gyümölcsöt és annak vezéraromáit átemelni a végső termékbe.

Hiszem hogy a pálinkafogyasztás kortól és nemtől függetlenül lehet élvezetes, valamint egy alázatos munkával készült termék meg tudja mutatni az eredeti gyümölcs valódi arcát és mosolyt tud csalni az emberek arcára.

 

 

Gáll Richárd

k2.jpg

Köszönettel tartozom azoknak, akik nap mint nap inspirálnak. Akiknek a munkássága és a szakmáért tett tevékenysége figyelemre méltó, tisztelendő és követendő. Ők Takács László, Pach Gábor és Pavlicsek Csaba.

bottom of page